Energie aanbiedingen

Ben je op zoek naar voordelige energie aanbiedingen? EnergieActie.net verzamelt alle energie aanbiedingen in Nederland. Door van deze acties gebruik te maken kun je veel geld besparen en profiteren van leuke aanbiedingen.

Alle energie aanbiedingen van Nederland

Voor welk van de onderstaande energie aanbiedingen ga jij? Een paar maanden gratis stroom, korting op je energierekening of toch liever een welkomstcadeau? We zetten alle aanbiedingen op een rij, zodat je iets vindt dat bij jou past. Lees meer over de aanbiedingen van de verschillende energieleveranciers. Je hoeft alleen maar op de actie van jouw keuze te klikken.

Gratis

Gratis Nest
6 maanden gratis
€50 cashback
Gratis Samsung Galaxy Tab

Korting/Geld

€340 korting
25% korting (1 jr)
€55 korting
€125 Welkomstbonus
€60 BOL.com
€100 BOL.com
€170 Media Markt
€150 welkomstbonus

Besparen

3 maanden gratis (1 jaar)
Groene energie
Scherpe tarieven


Energie aanbiedingen en acties

€100 Cadeau bij BOL.com van DealDirect

500x500 Energiedirect icm EUR 100 Bol.com bon

Sluit je een energiecontract af via DealDirect? Dan sluit je niet alleen de voordeligste deal, maar krijg je ook nog eens een cadeaukaart van 100 euro voor Bol.com! Deze actie geldt bij 1 jaar energie van EnergieDirect.nl.

meer informatie over DealDirect.nl >>


€125 welkomstbonus


Eerlijk is eerlijk: het liefst krijgen we geld. Dat snapt de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) ook. Als je overstapt op goedkope energie van NLE, ontvang je een welkomstbonus van 125 euro! Het overstappen is eenvoudig; je regelt het allemaal eenvoudig online. Naast de 125 euro welkomstbonus profiteer je van scherpe tarieven.

meer informatie over de Nederlandse Energie Maatschappij >>


Nest cadeau


Google Nest email banner

Wat zou het toch makkelijk zijn als er een thermostaat was die het huis precies verwarmd naar de temperatuur die jij prettig vindt, maar niet onnodig energie verbruikt. Goed nieuws: deze thermostaat bestaat en heet Nest. Normaal gesproken kost het apparaat 249 euro, maar bij een vijfjarig energiecontract van Essent ontvang je deze helemaal gratis. Dan komt er ook een kundige medewerker langs om deze te installeren.

meer informatie over Essent >>€340 korting bij United Consumers


Bij United Consumers kun je 340 euro verdienen door gebruik te maken van de zogenaamde stapelkorting. Je combineert dan meerdere kortingen met elkaar. Daarmee bespaar je in drie jaar tijd gemiddeld 340 euro.

Een bijkomend voordeel: de service is erg goed. Niet voor niets is United Consumers in 2013, 2014 en 2015 door de Consumentenbond verkozen tot de beste energieleverancier van Nederland. Naast de welkomstbonus helpt het energiecollectief je ook bij het overstappen.

Ga naar de actie

meer informatie over United Consumers >>


Tot 6 maanden gratis stroom (1, 2 en 3 jaar)


100 euro cash, zo op je rekening. Dat klinkt als een goede deal. En dat is het ook, want je bent ook meteen een heel jaar verzekerd tegen prijsverhogingen. Profiteer van een scherp tarief en stap direct gratis over door gebruik te maken van deze energieactie van E.ON.

Overstappen naar E.ON heeft nog een paar andere voordelen: je ontvangt een gratis regisseursstoel en de tarieven dalen de komende 3 jaar. Daarnaast ontvang je een oplopende korting op stroom en gas. De Consumentenbonden heeft deze energieleverancier al zes keer als ‘zeer voordelig’ bestempeld. E.ON zegt gratis je contract voor je op. Toch niet blij met de overstap? Dan heb je 14 dagen bedenktijd.

Ga naar de actie

meer informatie over E.ON >>


Gemiddeld 230 euro besparen bij ENGIE


Bij ENGIE kun je rekenen op een vast en scherp tarief. De komende drie jaar heb je geen last van prijsstijgingen, waardoor je gemiddeld 230 euro in 3 jaar kunt besparen. Om tot deze besparing te komen, vergelijken we het aanbod van ENGIE met de aanbiedingen van de drie grootste energieleveranciers. Nog een bijkomend voordeel: je bepaalt zelf je energiebron. Ga je voor volledige groene stroom? Dan betaal je niets extra.

Ga naar de actie

meer informatie over ENGIE >>


60 euro cadeaubon bij Bol.com via Nuon (1 jaar)


Het zijn weer Cadeauweken bij Nuon! Kies je voor de Nuon Topdeal, dan ontvang je een cadeaukaart voor Bol.com van 60 euro! Dat is een leuk bedrag om te investeren in energiebesparende producten, om nog meer te verdienen. Je komt ook meteen in aanmerking voor mooie kortingen via Nuon Exclusief. Daarnaast krijg je vier keer per jaar de Nuon Seizoensgids toegestuurd. Nuon regelt de hele overstap van A tot Z.

Ga naar de actie

meer informatie over NUON >>


3 maanden gratis energie bij Nuon (1 jaar)


Als je de komende drie maanden gratis energie wilt, kies je voor de Nuon Topdeal. Je ontvangt dan in totaal 25 procent korting op je energierekening. Dat betekent dat je de komende drie maanden gratis voorzien wordt van stroom. Daarnaast kun je profiteren van de ‘NUON Loont’-korting. Bovendien maak je kans op mooie prijzen. Deze aanbieding is geldig bij een eenjarig contract.

Ga naar de actie

meer informatie over NUON >>


€55 korting op groene energie (1 jaar, 2 jaar of variabel)


Grote winsten voor energiebedrijven? Weg ermee! Qurrent levert groene stroom tegen inkoopprijs. Op die manier kun je flink wat geld besparen. Volgens Greenpeace en de Consumentenbond levert deze energieaanbieder de groenste stroom van Nederland. Dat komt doordat de stroom voor 100% bestaat uit windstroom. Die stroom wordt gewoon in Nederland opgewekt.

Bij afname van een één- of tweejarig variabel of vast contract, krijg je 55 euro korting op de energierekening. Goed om te weten: de contracten zijn maandelijks opzegbaar en Qurrent regelt de hele overstap.

Ga naar de actie

meer informatie over Qurrent >>


€50 cashback


sharp pricing 336x280
Bij Oxxio kunnen nieuwe klanten snel 50 euro verdienen. Ze profiteren van voordelige tarieven en krijgen een cashback van 50 euro bij afname van een tweejarig contract. Je bent altijd verzekerd van een lage prijs. Bij Oxxio zijn groene stroom en gas ook echt groen, dus de komende 2 jaar zit je goed bij Oxxio!

Ga naar de actie

meer informatie over Oxxio >>


Groene energie van Greenchoice


Groene stroom moet ook echt groen zijn. Dat is waar Greenchoice voor staat. Bij Greenchoice krijgt de klant echte groene energie en bosgecompenseerd gas. Je bent dan verzekerd van 100 procent groene energie, zonder dat je daar de hoofdprijs voor moet betalen. Online kun je zelf je dossier inzien en aanpassingen doorvoeren. Handig, snel, goedkoop en groen!

Ga naar de actie

meer informatie over Greenchoice >>


170 euro cadeaubon bij de Mediamarkt via Essent (3 jaar)


Essent
Cadeautjes zijn het leukst als je zelf mag kiezen wat je krijgt. Daarom mag je bij MediaMarkt je eigen cadeau uitzoeken, als je kiest voor Groene Stroom & Gas Zeker van Essent. Als je een echt slimme keuze wilt maken, kies je voor een energiezuinige televisie of een tablet waar je de Essent Verbruiksmanager app op kunt installeren. Zo bespaar je nog meer! Profiteer direct van de laagste prijzen, exclusieve aanbiedingen en de gratis overstapservice.

Ga naar de actie

meer informatie over Essent >>


Tot 258 euro besparen bij Energiedirect (1, 2 of 3 jaar)


Wil je tot wel 258 euro besparen? Dan kies je voor een één-, twee-, of driejarig contract van Energiedirect. Je profiteert dan direct van een vast tarief, dat de komende 3 jaar vast staat. Jij hebt niets te maken met prijsverhogingen, maar profiteert van een vast laag tarief met extra zekerheid. Het overstappen is helemaal gratis.

Ga naar de actie

meer informatie over energiedirect.nl >>


Gratis Samsung Galaxy Tab 3 Lite bij Essent (1 jaar)


1jaaractie Essent Image Banner 336 x 280
We zijn er gek op: tablets. Lekker spelletjes spelen, of flink geld verdienen, door de Essent VerbruiksManager app te gebruiken. Het kan allemaal, als nieuwe eigenaar van de Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Deze tablet krijg je gratis bij een eenjarig contract bij Essent via DealDirect.nl. Je hoeft er niets voor te doen; overstappen is genoeg. Je profiteert dan ook van een lage prijs, exclusieve aanbiedingen en de gratis overstapservice.

Ga naar de actie

meer informatie over DealDirect >>


100 euro Bol.com giftcard bij DealDirect


Energiedirect - 1 jaar Image Banner 336 x 280
Als je op zoek bent naar een andere energieaanbieder, raden we je DealDirect.nl aan. Deze website werkt samen met grote maatschappijen als Essent en Energiedirect. Dankzij deze samenwerkingen kun je direct veel geld besparen. Stap je over via DealDirect.nl? Dan krijg je een gratis giftcard voor Bol.com, ter waarde van 100 euro!

Ga naar de actie

meer informatie over DealDirect >>


3 jaar vast contract bij ENGIE


ENGIE houdt dubbel van de letter ‘S’: De S van ‘simpel’ en de S van ‘service’. Daarom is het heel eenvoudig om over te stappen naar ENGIE. Wie zei dat groene stroom duurder moet zijn dan gewone stroom? Niet bij ENGIE! Sluit je nu een contract af, dan weet je zeker dat je de komende drie jaar niet bang hoeft te zijn voor prijsstijgingen.

Ga naar de actie

meer informatie over ENGIE >>


Energieaanbiedingen in Nederland

Geld besparen op energie is eigenlijk heel eenvoudig. Je hoeft maar een klein beetje tijd en energie te investeren. Als je bent geschrokken van de energierekening kun je natuurlijk je televisie afschaffen en je laptop de deur uit doen. Je kunt ook zitten te bibberen van de kou, omdat je weigert de temperatuur omhoog te doen. Daar wordt je energierekening zeker lager van, maar echt genieten is het niet.

Een betere optie is om eens goed te kijken naar je huidige energiecontract. Ben je eigenlijk nog wel tevreden over je energieleverancier? Door over te stappen kun je uiteindelijk wel 464 euro per jaar besparen! Voordat je overstapt, raden we je aan om eerst het aanbod van verschillende energieleveranciers te vergelijken. Let daarbij op de speciale aanbiedingen en acties en bespaar nóg meer. Klik op de link om alle energieacties te bekijken.