Groene energie acties

€150 welkomskorting €50 cashback €55 korting 100% NL 25% korting Greenchoice Scherpe prijzen Eigen stroom opwekken

Ontvangt u graag groene stroom uit bijvoorbeeld waterkracht, windmolens en biomassa? En wilt u graag gebruik maken van mooie aanbiedingen zoals een paar maanden gratis stroom, korting op uw energierekening of liever een presentje? Bij ons vindt u zeker een aanbieding die bij u past. Wij bieden u een overzicht van de meest aantrekkelijke aanbiedingen en uiteraard alleen groene stroom.


Oxxio (1 en 2 jaar): €50 Cashback

sharp pricing 500x500


Bij Oxxio krijgen nieuwe klanten, naast de voordelige tarieven, nu ook een cashback van €50 bij een 2 jaar vast contract. Bij Oxxio zijn klanten tevens altijd verzekerd van een lage prijs en kunnen zij 2 jaar gebruik maken van een vaste voordelige prijs.

De stroom van Oxxio is altijd groen en daarnaast één van de goedkoopste van alle energieleveranciers. Zo ontvang je niet alleen voordelig stroom, maar draag je ook bij aan een gezond milieu.


ENGIE (1 en 3 jaar): €150 welkomskorting


Bij ENGIE kunnen klanten rekenen op een vast en scherp tarief dat 3 jaar vast staat. Tevens biedt ENGIE klanten de mogelijkheid hun eigen energiebron te kiezen, bieden zij volledige groen stroom aan en betalen klanten geen meerprijs voor het ontvangen van groene stroom.

Door de eigen keuze in energiebron zijn klanten van ENGIE altijd verzekerd van echt groene stroom, tegen een voordelig tarief. Alle bronnen hebben dezelfde voordelige energietarieven, en met €150 welkomstkorting kunnen klanten vanaf het begin al genieten van veel voordeel.

Ga naar de actie

meer informatie over ENGIE >>


Qurrent (1 en 2 jaar of variabel): €55 kortingQurrent levert groene stroom tegen inkoopprijs. Zo kunnen klanten op jaarbasis aardig wat geld besparen. Verder levert Qurrent volgens Greenpeace en de Consumentenbond de groenste stroom in Nederland. Deze stroom bestaat namelijk uit 100% Nederlandse windstroom.

Bij een contract van 1 of 2 jaar prijs vast of een variabel contract krijgen klanten €55 korting. Overigens zijn de contracten van Qurrent altijd maandelijks opzegbaar en regelt Qurrent de overstap voor klanten.

Ga naar de actie

meer informatie over Qurrent >>


Pure Energie (1, 3 en 5 jaar of variabel): 100% Nederlands

Pure Energie levert alleen de groenste energie uit eigen windmolens en zonnepanelen in Nederland. Deze groene energie is dus 100% Nederlands. Naast dat klanten zelf hun windmolen mogen uitkiezen, kunnen klanten zowel kiezen voor een vast als variabel tarief. Genoeg (groene) keuze voor iedereen dus.

Ga naar de actie

meer informatie over Pure Energie >>


Nuon (1 en 3 jaar of variabel) Blijven Loont- en tot 25% korting


Met Nuon Groen uit Nederland en Nuon Gas kiest u voor stroom en gas met een vaste prijs tot 1 of 3 jaar of stroom en gas met een variabele prijs. Bij een variabele prijs wijzigen meestal 2 keer per jaar de prijzen voor stroom en gas. Nuon Groen uit Nederland is duurzame stroom uit eigen land. De stroom wordt volledig opgewekt uit de natuurlijke bronnen wind en water.

Als nieuwe klant ontvangt u bij het aanvragen van dit product 5% Blijven Loont-korting op de variabele kosten van stroom. Deze korting wordt jaarlijks met 5% verhoogd, tot u een blijvend voordeel heeft van 25%. Als u kiest voor Nuon Groen uit Nederland met Blijven Loont en Nuon Gas, dan ontvangt u 10% korting op de variabele leveringskosten van stroom.

Ga naar de actie

meer informatie over Nuon >>


Greenchoice (1 en 3 jaar of variabel)


Groene keuzes maken we steeds meer en waarom ook niet? Groen is goed, maar echt groen, dat is helemaal goed. Bij Greenchoice krijgen klanten echte groene energie en bos-gecompenseerd gas.
Klanten zijn dus verzekerd van 100% groene energie zonder dat ze teveel betalen. En tegen een blijvend scherp tarief. Klanten van Greenchoice kunnen tevens kiezen tussen energie voor 1 en 3 jaar met zowel een vasteals en variabele prijs. Voor ieder wat wils dus.

Ga naar de actie

meer informatie over Greenchoice >>


Energiedirect.nl (1 2 en 3 jaar)


Energiedirect.nl biedt 1-, 2- en 3-jarige energiepakketten aan met een vaste prijs. Al jaren staat Energiedirect.nl bekend als één van de goedkoopste energieleveranciers van Nederland.

Bovendien is de klanttevredenheid bij Energiedirect.nl erg hoog en is het overstapproces simpel. Het is mogelijk om te kiezen tussen grijze of groene stroom. Bij Energiedirect.nl zijn klanten verzekerd van een vast laag tarief en kunnen zij tevens gratis overstappen.

Ga naar de actie

meer informatie over Energiedirect.nl >>


Koop zonnepanelen via Zelfstroom.nl


Zonnepanelen kopen is iets waar klanten vaak goed over na moeten denken, ongeacht het feit dat je met zonnepanelen vaak direct bespaart op de energierekening. Zelfstroom.nl helpt klanten met het bieder van een overzicht van aanbieders zodat klanten gemakkelijk en snel aanbieders kunnen vergelijken. Bij Zelfstroom.nl zijn klanten niet alleen onderdeel van het werken naar een duurzamere wereld, ze kunnen ook veel geld besparen op de energierekening.

Ga naar de actie

meer informatie over Zelfstroom >>