Zakelijke Energie Acties

Groene korting 25% korting Flexibel contract 3 jaar vast Offerte op maat


Als je werkzaam bent als zelfstandig ondernemer, dan weet je: het moet uit de lengte of uit de breedte komen. Winst maken doe je dus niet alleen door je producten en/of diensten te verkopen, maar ook door te besparen op je vaste kosten. Bijvoorbeeld de kosten voor gas en elektriciteit.

Door je goed te oriënteren, ontdek je al snel dat er meer dan voldoende mogelijkheden zijn voor de zakelijke energieafnemer. Je kan vaak profiteren van flinke kortingen en/of aanbiedingen, maar dan moet je natuurlijk wél weten waar je deze kan vinden! Precies: op deze website.


Nuon: 10% korting op stroom, 3% korting op gas


Ondernemen met een oog op groen ondernemen. Dan is deze zakelijke energie actie wellicht een goede optie voor u. De stroom is 100% groen en wanneer de energieprijzen goedkoper worden, wordt uw rekening lager.

 • Groene stroom uit duurzame bronnen
 • CO2-compensatie van uw gasverbruik
 • 10% korting op stroom
 • Geen zorgen bij overstap, Nuon regelt alles
 • Als de prijzen op de energiemarkt dalen, profiteert u mee
 • Aantrekkelijk bij hoog verbruik

Ga naar de actie

meer informatie over Nuon >>Nuon: tot 25% korting


Ondernemen, maar wel met oog voor het milieu? Dat doe je met Nuon CO2 Ok Energie Zakelijk. Alle stroom die je verbruikt, wordt duurzaam opgewekt door wind, water of zon. Ook wordt je gasverbruik gecompenseerd door investering in duurzame projecten. Overstappen is nu heel aantrekkelijk, want je ontvangt 25% korting op het zakelijk assortiment!

 • Groene stroom uit duurzame bronnen
 • CO2-compensatie van uw gasverbruik
 • Goed voor uw omgeving én de uitstraling van uw bedrijf
 • Geen zorgen bij overstap, Nuon regelt alles
 • 25% korting op het zakelijk assortiment van de Nuon Energiewinkel
 • Vrijblijvend persoonlijk advies
 • Groene stroom uit duurzame bronnen

Ga naar de actie

meer informatie over Nuon >>Nuon: Flexibel energiecontract


Nuon Zakelijk Stroom en Nuon Zakelijk Gas is een variabel energiecontract voor onbepaalde tijd. Dit houdt in dat de variabele leveringskosten voor elektriciteit per jaar kunnen wijzigen. Als de prijzen dalen profiteert de klant hiervan. Stijgen de prijzen? Dan verandert de prijs ook mee.

Met dit contract zitten klanten nergens aan vast, want klanten kunnen hun contract maandelijks opzeggen. Dat is wel zo prettig. Nieuwe klanten ontvangen bij het aanvragen van dit product direct 5% Blijven Loont-korting. Elk jaar komt daar 5% extra korting bij, tot klanten een blijvend voordeel heeft van 25%.

Ga naar de actie

meer informatie over Nuon >>ENGIE: drie jaar vast en €430 besparen


Bij ENGIE kunnen klanten rekenen op een vast en scherp tarief dat 3 jaar vast staat. Zo zijn klanten er van verzekerd dat in deze 3 jaar er geen prijsstijgingen zullen plaatsvinden.

Tevens biedt ENGIE klanten een extra voordelig mkb-tarief en betalen klanten slechts €96 per maand. Naast de goede service is overstappen ook zeer eenvoudig en zijn klanten verzekerd van standaard groene stroom.

Ga naar de actie

meer informatie over ENGIE >>NLE: offerte op maat


NLE Zakelijk
NLE zakelijk bied elektriciteit en gas tegen zeer voordelige tarieven. Klanten kunnen kiezen uit verschillende contract met een looptijd variërend van 1, 3 of 5 jaar. Het maakt dus niet uit wat voor ondernemer de klant is, NLE Zakelijk kan een passen energiecontract bieden.

De contracten van NLE zijn uitsluitend voor bepaalde tijd met vaste tarieven. Dit betekent dus 1,3 of 5 jaar zekerheid met betrekking tot bedrijfskosten.

Naast dit alles kunnen klanten bij NLE een offerte op maat krijgen. Zo zijn klanten verzekerd van een energiecontract dat precies past bij hun verbruik en de onderneming.

Ga naar de actie

meer informatie over NLE >>